Header image alt text

SOL Sports & Events

Alles over (beach)volleybal

Samenwerking met Cocoa from Ghana en de Ghanese beachvolleyballers.

Posted by arnosol on 20 september 2017
Posted in Nieuws 

Sinds begin 2017 is Arno betrokken bij een project waarin verschillende organisaties samenwerken om Beachvolleybal in Ghana te stimuleren.

Uitgangspunt is om de in Ghana de bekende talenten beter te begeleiden en in de komende jaren een programma te maken waarbij ook nieuwe talenten worden gescout.

Leidend zijn de programma’s voor de senioren, de spelers die tijdens internationale toernooien Ghana gaan vertegenwoordigen en daardoor de mogelijkheid krijgen om meer internationale ervaring op te doen. Het doel is mee te doen bij de Continental Cup en daarmee een ticket te verdienen die recht geeft op deelname aan de OS 2020 in Tokyo.

Cocoa from Ghana heeft als belangrijke Ghanese sponsor een budget mogelijk gemaakt waarmee de kosten betaald kunnen worden voor de verschillende onderdelen die beschreven staan in het projectplan 2017-2020. Er is onder andere aandacht voor trainersopleiding, talent scouting en het organiseren van lokale toernooien is een onderwerp.

Södertelge VBK is de nieuwe club

Posted by arnosol on 20 september 2017
Posted in Nieuws 

In het seizoen 2017-2018 is Arno trainer/coach in de Zweedse competitie, de club Södertelge VBK uit Södertälje is de nieuwe club.

Naast het begeleiden van het Elite team wat uitkomt in de hoogste afdeling van de Zweedse competitie worden talenten en trainers uit de club geholpen zich verder te ontwikkelen.